Mural de Roc Blackblock en record del 87 aniversari de l'esfondrament del vaixell “Ciudad de Barcelona”.

Inauguració de mural que va realitzar en Roc Blackblock, en record del 87 aniversari de l'esfondrament del vaixell “Ciudad de Barcelona”.




El passat dissabte 1 de juny de 2024, dins del programa del Solidarity Park de Malgrat de Mar, vam assistir a la inauguració de mural que va realitzar en Roc Blackblock, en record del 87 aniversari de l'esfondrament del vaixell “Ciudad de Barcelona”.

El mural ocupa el lateral sencer d’una casa, just enfront de l’estació de tren de Malgrat  i mostra escenes del veïnat de Malgrat sortint al mar mentre s’enfonsa el vaixell.

Per la tarda estaven anunciades pluges que no acabavaren d’arrencar fins l’hora de la inauguració. Aquesta pluja li va donar un extra d’emotivitat a l’acte en el que van intervenir-hi representants de l’Ajuntament de Malgrat, Diputació de Barcelona (amb Xavier Menéndez), Solidarity Park i en Roc Blackblock.

Per més informació de l’esfondrament del “Ciudad de Barcelona” podeu consultar el llibre “Les aigües de l’oblit” de Sònia Garangou i Tarrés

Enllaços:   








Comentaris