Assembles 2024 de l'Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya

 

Dimecres passat 24 d'abril de 2024 va tenir lloc l'assemblea general anual de l'Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya, en un espai amablement cedit per Comissions Obreres, a la seu del carrer Via Laietana.
L'acte va ser presidit per Eduard Amouroux, amb la presència de la vicepresident Consol Hernàndez, de la secretària Mireia Clemente i del tresorer Alfonso López Borgoñoz.
Davant dels socis presents, es va anar aprovant per unanimitat i sense cap excepció l'acta de l'assemblea anterior, els comptes de 2023 i el pressupost de 2024, la memòria d'activitats de 2023 i el pla de treball per aquest any. També es va renovar la junta, passant a ser secretari Antoni Vicente, en un lloc on Mireia Clemente continuarà prestant la seva eficaç col·laboració. També es van incorporar nous vocals i van sortir de la junta alguns del mandat anterior per motius personals de salut o falta temps, com Ignasi Espinosa i Alfons Llopis, als quals es va agrair el treball efectuat al si de l'entitat.
En breu, es disposarà en aquest mateix web de l'acta d'aquesta assemblea, amb tota la informació dels punts aprovats.
Va participar en l'assemblea Inga Oleksiuk, neta de Michal Oleksiuk, brigadista del batalló Dombrowski, desaparegut a Lleida a l’Abril de 1938. La veiem en la imatge de baix, amb una foto del seu avi, acompanyada per Eduard Amouroux, Consol Hernàndez, Carles Vallejo i Domènec Martínez.





Comentaris